Βέρντε: «Αισθάνομαι ασφάλεια, σιγουριά και χαρά, έχω τρομερή όρεξη» (video)

Ο νεοαποκτηθέντας από την ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, δήλωσε πως αισθάνεται « ασφάλεια, σιγουριά και χαρά». Εξέφρασε τη σιγουριά του ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί και να νιώσει σαν στο σπίτι του στην Ένωση και διαβεβαίωσε ότι έχει «τρομερή όρεξη» να βοηθήσει την ομάδα στην υλοποίηση τω στόχων της.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα του  «AEK TV», δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής δεν το έχω ξαναδεί. Οπότε από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα.

Έχω δει κάποιες εικόνες από τον κόσμο στης ΑΕΚ, έχω δει ότι ο κόσμος είναι καταπληκτικός. Οπότε εγώ θέλω, από την πλευρά μου να τους δώσω χαρά, να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται. Ότι μου δώσει ο Θεός.

Δεν θα έχω κανένα θέμα, γιατί πιστεύω ότι όλος ο κόσμος είναι κοινός. Νομίζω ότι δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να νιώθω σαν στο σπίτι μου.

Φυσικά και είμαι χαρούμενος γιατί αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή είναι ασφάλεια, σιγουριά και χαρά. Δεν μου άρεσε η προηγούμενη περίοδος, να πηγαίνω σε άλλες ομάδες, οπότε ελπίζω να ζήσουμε πολλά πράγματα μαζί, να ζήσουμε αυτή τη χαρά.

Έχω δει πάρα πολλά βίντεο από εσάς τους φιλάθλους. Έχω τρομερή όρεξη να κάνω μια προσπάθεια μαζί με τους συμπαίκτες μου να γιορτάσουμε κάτι όλοι μαζί. Έχω πάρα πολύ όρεξη να ξεκινήσω, θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα κάνουμε πολλά».

Και με τη… βούλα στην ΑΕΚ ο Βέρντε

Βέρντε: «Πρωτάθλημα, πορεία στην Ευρώπη, ανταπόδοση αγάπης»

Διαβάστε επίσης