«Βγήκαμε όλοι χαμένοι»

Ο Όσκαρ Γκαρθία βίωσε… πρωτόγνωρες καταστάσεις την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα και στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά το συμβάν που οδήγησε στη ματαίωση του ντέρμπι και είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο, δεν έδειξε να κρατάει κακίες. 

«Κανείς δεν κερδίζει, όλοι βγαίνουμε χαμένοι», έγραψε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός στο Twitter για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Θέλω να το ξεχάσω και να επικεντρωθώ στο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά το ποστάρισμα του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο.

Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει.

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα