Βιασμός εκπαιδευτικού στη Λάρισα: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, καθώς και την πρόταση της Εισαγγελέα της Έδρας, αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων, η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του βιασμού 46χρονης Λαρισαίας εκπαιδευτικού από τον προϊστάμενό της.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, είναι πολύ πιθανό σήμερα επίσης, το Δικαστήριο να εκδώσει και την απόφαση.  Υπενθυμίζεται πως η καθηγήτρια είχε καταγγείλει πως τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά την βραδινή της έξοδο με τον προϊστάμενό της έπεσε θύμα βιασμού.

Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε σε αργία από το υπουργείο Παιδείας. Ωστόσο, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας παραπέμφθηκε σε δίκη για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα του βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η συγκλονιστική κατάθεση της καθηγήτριας

Συγκλονιστική ήταν στο δικαστήριο η περιγραφή του θύματος, των όσων συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας, μέσα στο αυτοκίνητο, μαζί με τον 63χρονο που σήμερα κατηγορείται για τον βιασμό της: «Ένιωθα τα βρωμόχερά του και την ανάσα του πάνω μου και αηδίαζα… Έκλαιγα και φώναζα «κύριε Διευθυντά, σταματήστε! Σας παρακαλώ, μέχρι εδώ! Σταματήστε!..»

Αντίθετα, στην πολύωρη απολογία του ο 63χρονος κατηγορούμενος, πρώην προϊστάμενος ανώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης στη Θεσσαλία, αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως η 46χρονη με τη διαχυτικότητά της του έδωσε την εντύπωση πως «τον θέλει». Σε ότι αφορά την ύπαρξη γενετικού υλικού του στο φόρεμα του θύματος, έδωσε μία διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας πως αυτό μεταφέρθηκε από τα δικά του χέρια. Υποστήριξε τέλος, πως γενικότερα δέχεται φλερτ από αρκετές γυναίκες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα