Βιεϊρίνια: Στον Ολυμπιακό; Σταματώ το ποδόσφαιρο (αν δεν ήταν ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ;)

Ο Αντρέ Βιεϊρινια, αυτός ο μεγάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ, που ειναι φανατίλα ΠΑΟΚτζής, αλλά όταν ήταν να την κάνει, την έκανε κανονικά για την Γερμανία και όταν γύρισε τον… ξέχασε ο Ιβάν Σαββίδης να του ανανεώσει το συμβόλαιο, έκανε την μνεγάλη δήλωση. Ότι αν ήταν να επιλέξει αναμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, θα έκοβε το ποδόσφαιρο.
Μεγάλη δήλωση αυτή που έκανε σε κάτι BETARADES ή κάπως έτσι. Φουλ ΠΑΟΚτζιλίκι ο δικός σου και καλά κάνει, βέβαια. Αυτο πουλάει στην Θεσσαλονίκη σήμερα.

Ερώτηση: Αν δεν υπήρχε Σαββίδης στον ΠΑΟΚ, πάλι θα έκοβε το ποδόσφαιρο ο Αντρέ; Αμφιβάλλω. όσο είναι εδώ ο Ιβάν και κόβει η μηχανή, ο Βιεϊρίνια, το παίζει ΠΑΟΚάρα και καλά. Μήπως και βολευτεί μετά το τέλος της καριέρας του.
Διότι τι να κάνει το παλικα΄ρι. Εδώ είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, παιδάκι έχει να τους ζήσουν και να το καμαρώσουν όπως θέλει αυτό. Που να τα μαζευει τωρα και να τρέχειστις Πορτογαλίες; Ξεχασμένος είναι εκεί. Ουδεις ασχολείται μαζι του.
Έτσι, δηλαδή, και του πει ο Μαρινάκης, έλα στο γαύρο και πάρει δυο μιλιόνια για μία χρονιά, τι θα πει ο Αντρέ; ότι κόβω την μπάλα; Και μετά, βοηθός του Μαρτίνς.
Τι θέλω να σου πω; ότι όλα αυτά ειναι παπαριές. Αν ήταν τόσο πολύ ΠΑΟΚάρας, δεν θα έφευγε ποτέ. Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα