Βόλος: Απείλησε την πρώην γυναίκα του ότι θα την σκοτώσει επειδή τον προσπέρασε στο δρόμο

«Δεν βλέπω το παιδί μου» δήλωσε χθες ο 53χρονος στο δικαστήριο

Σε τροχιά απόλυτης σύγκρουσης βρίσκεται ένα ζευγάρι στον Βόλο, που περνά συχνά τις πόρτες των δικαστηρίων. Ενα από τα πολλά επεισόδια του χωρισμού παίχτηκε στο κέντρο του Βόλου, με την κεντρική αγορά γεμάτη κόσμο , όταν ο σύζυγος την ώρα που έκανε την βόλτα του με το ποδήλατο, αντιλήφθηκε ότι τον προσπέρασε με το αυτοκίνητο η πρώην γυναίκα του.

Εκείνος είδε πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν το ανήλικο παιδί τους, αλλά δεν δίστασε να της “κόψει” τον δρόμο και να της απαγορέψει την διέλευση στην οδό Κουμουνδούρου. Ξέσπασε άγριος καυγάς και αφού την απείλησε πως θα της σπάσει το αυτοκίνητο και θα την σκοτώσει, έσπασε τον υαλοκαθαριστήρα.

“Ηθελα να δω την κόρη μου και δεν προξένησα καμία ζημιά, ούτε την απείλησα. Δεν βλέπω το παιδί “, δήλωσε χθες ο 53χρονος στο δικαστήριο, σύμφωνα με το gegonota.news. Είπε πως δεν αποδέχεται καμία κατηγορία για την ενδοοικογενειακή απειλή και την φθορά στο αυτοκίνητο, ενώ η σύζυγος δήλωσε πως οταν συνέβη το γεγονός , πριν δύο χρόνια, είχε ήδη καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του για να μην την πλησιάζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα