Βόλος: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος έπειτα από επίθεση σκύλου

Η δημοτική αρχή Βόλου δεν πήρε κανένα μέτρο

Tον χάρο με τα μάτια του είδε την περασμένη Τρίτη στις 8:30 το πρωί ένας 83χρονος Βολιώτης καθώς επέστρεφε σπίτι του με ποδήλατο από το ΚΕΠ Βόλου και  έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτο σκύλο που τον δάγκωσε στο πόδι και δεν τον άφηνε για αρκετή ώρα.

Όλα, όπως λέει, ο ίδιος έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη.

«Στο αριστερό μου πόδι φαίνονταν ευδιάκριτα όλα τα δόντια του», λέει ο 83χρονος. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με το taxydromos.gr, μάζεψε ό, τι ψυχραιμία και δύναμη του απέμεινε και μετέβη στο Αχιλλοπούλειο όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και στη συνέχεια τον παρέπεμψαν στο φαρμακείο του ΙΚΑ για να κάνει αντιτετανικό ορό.

Όταν συνήλθε από το επεισόδιο απευθύνθηκε στη δημοτική αρχή Βόλου, κατήγγειλε το γεγονός και ζήτησε απομάκρυνση των δύο αδέσποτων από το κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς, μετά λύπης του διαπίστωσε προχθές ότι τα αδέσποτα παραμένουν στο σημείο.

«Μα τι πρέπει να γίνει επιτέλους; Θα συμβεί τίποτα χειρότερο. Μπορεί την επόμενη φορά να κάνουν μεγαλύτερο κακό. Να επιτεθούν σε παιδάκια, σε νέους σε μηχανάκια.

Μετά το περιστατικό ενημερωθήκαμε από τους καταστηματάρχες ότι αυτά τα δύο αδέσποτα συχνάζουν στο κέντρο του Βόλου κοντά στο Πανεπιστήμιο και είναι επικίνδυνα, καθώς έχουν επιτεθεί και σε άλλους πολίτες», είπε ο ηλικιωμένος στην ίδια πηγή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα