Βουλή – Μητσοτάκης σε Βελόπουλο: «Σε δύο λεπτά προλάβατε να πείτε απίστευτα ψέματα»

«Να φέρετε να δω αυτό το απόσπασμα» είπε ο κ. Μητσοτάκης, όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επικαλέστηκε δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ

Την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η εισαγωγική τοποθέτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να αποχωρήσει από την αίθουσα της ολομέλειας σχολιάζοντας: «Σε 2 λεπτά προλάβετε να πείτε απίστευτα ψέματα».

Η αρχή έγινε όταν ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.

«Τον ξέρετε τον Παπαλεξόπουλο; Ο πρόεδρος του ΣΕΒ είναι και είπε πως στο μυαλό των ξένων η κατάσταση σε δικαιοσύνη και δημόσια διοίκηση είναι απελπιστική» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό πυροδοτώντας τον εξής διάλογο:

Κ. Μητσοτάκης: Να το φέρετε να το δω αυτό το απόσπασμα. Θα το βρείτε να μου το δώστε;

Κ. Βελόπουλος: Θα σας το φέρω το δημοσίευμα. Να μου ζητήσετε όμως και εσείς συγγνώμη για τα χειρόγραφα.

Συνεχίζοντας ο κ. Βελόπουλος είπε «πηγαίνουν οι πολίτες στην εφορία και τους εκβιάζει εφοριακός που ήταν δικό σας στέλεχος. Γιατί βραβεύσατε τον εφοριακό που εκβίαζε;» προκαλώντας την αντίδραση του πρωθυπουργού.

«Σε δυο λεπτά έχετε πει απίστευτα ψέματα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και αποχώρησε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να επιμένει: «Μίλησε ο καθ έξιν ψεύτης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα