Βουλή: Στα έδρανα των αξιωματούχων ο Κασσελάκης – Στα θεωρεία Καπουτζίδης – Σεργουλόπουλος

Το ν/σ των ομόφυλων αποτελεί ιστορική απόφαση για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα - Μετά την ψήφισή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρευρεθεί σε πάρτι στο γνωστό gay club Sodade 2

Στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης (15.2.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι βουλευτής, κάθισε στα έδρανα των αξιωματούχων, θέλοντας να παρακολουθήσει μέρος της συζήτησης που γίνεται για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Λίγο αφότου μπήκε στην αίθουσα, έσπευσε προς το μέρος του η αντιπρόεδρος της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματίσει να πάει στο μεγάλο πάρτι της ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητας στο γνωστό γκέι μπαρ Sodade 2 στο Γκάζι.

kasselakis_voyli__3_

 

kasselakis_voyli__1_

 

Στα θεωρεία της Βουλής όμως βρέθηκαν και ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης και ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, που πολλάκις έχουν μιλήσει και διεκδικήσει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Οι δυο τους κάθισαν μαζί και παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο που καθιερώνει τον πολιτικό γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου συγκεντρώνουν το έντονο ενδιαφέρον της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, που παρακολουθεί από κοντά τη συζήτηση που διεξάγεται.

kapoutzidis_sergoulopoulos1

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα