Ξανά στα παρκέ ο Μίλιτσιτς

Επτά χρόνια μετά το πρόωρο τέλος μιας καριέρας που άρχισε με πολλές υποσχέσεις αλλά δεν προχώρησε με τον τρόπο που περίμεναν πολλοί, ο Ντάρκο Μίλιτσιτς επιστρέφει στην δράση.

Και θα πατήσει ξανά τα παρκέ όχι από κάποια ανεκπλήρωτη φιλοδοξία, αλλά για ειδικό σκοπό. Ο 35χρονος πλέον σέντερ, που ήταν νούμερο δύο στο ντραφτ του 2003, θα αγωνιστεί σε τοπικό πρωτάθλημα στην πατρίδα του με την ομάδα «I come to play».

Πρόκειται για σύλλογο που αποτελείται από πρώην διεθνείς παίκτες όπως οι Μπράνκο Τσβέτκοβιτς, Γιόβο Στανόγεβιτς, Ντράγκαν Τσέρανιτς αλλά και τον αστέρα του 3×3 Ντούσαν Μπουλούτ. Η συγκεκριμένη ομάδα, που εδρεύει στο Νόβι Σαντ, λειτουργεί και σαν φυτώριο παικτών και η παρουσία του Μίλιτσιτς εκεί θα έχει και αυτόν τον ρόλο.

«Χαίρομαι που θα έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε νέα παιδιά να εξελιχθούν, αλλά φυσικά θα δώσουμε και τον καλύτερο εαυτό μας για τα αποτελέσματα», τόνισε ο Μίλιτσιτς, που είχε παίξει για τελευταία φορά την περίοδο 2012/13 στους Σέλτικς πραγματοποιώντας μία εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης