Ξεκίνησε προεργασία για τους ΟΤΑ το ΚΙΝΑΛ

Μπορεί στη Χαριλάου Τρικούπη να έχουν τις εσωκομματικές τους διαδικασίες και μία γενικότερη διαδικασία επανασυσπείρωσης, ωστόσο έχουν βάλει μπροστά και τις μηχανές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023

Μπορεί στη Χαριλάου Τρικούπη να έχουν τις εσωκομματικές τους διαδικασίες και μία γενικότερη διαδικασία επανασυσπείρωσης, ωστόσο έχουν βάλει μπροστά και τις μηχανές για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να κερδίσουν περισσότερο χώρο σε δήμους και περιφέρειες, πράγμα που δεν είναι δύσκολο καθώς έχουν καλύτερη παρουσία σε σχέση με τον διαλυμένο ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι σε αυτοδιοικητικό επίπεδο το ΚΙΝΑΛ κρατάει δυνάμεις, έχοντας ήδη αποτυπώσει τη δυναμική του στις κάλπες τού 2019, ενώ οι αλλαγές στο εκλογικό σύστημα για τους ΟΤΑ ευνοεί τους υποψηφίους του Κινήματος.

Την εποπτεία για τα αυτοδιοικητικά πράγματα, εκτός και των άλλων καθηκόντων του, έχει ο δυναμικός γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, είναι έτοιμος να οργώσει εκ νέου όλη την Ελλάδα –αν το επιτρέψει ο Covid-19– προκειμένου να συσταθούν ψηφοδέλτια ικανά να διεκδικήσουν πρωτιές. Είναι από τα πρόσωπα της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει ήδη στο πολιτικό σκηνικό.

Μάλιστα, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης λόγω και του χαρακτήρα του έχει καταφέρει να κρατάει ισορροπίες μεταξύ εσωτερικών τάσεων, και πολλοί τον εκτιμούν για τη δουλειά που κάνει. Διατηρεί φυσικά άριστη σχέση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, η οποία του δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του, εν τούτοις δεν προκαλεί κανέναν από τους άλλους υποψηφίους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα