Ξεσηκωμός στην Τρικούπη: Εκτός ο Χριστοδουλάκης από εκδήλωση, μετά τη σύμπραξη με Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν συμπεριλαμβάνεται στους ομιλητές της εκδήλωσης με θέμα «Αξιοβίωτη Ελλάδα 2030 - Εθνικός διάλογος για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον»

Νέες γκρίνιες στο… οικοσύστημα του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει μια εκδήλωση για το περιβάλλον, καθώς φαίνεται ότι «κόπηκε» από ομιλητής ο βουλευτής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Την εκδήλωση διοργανώνει την Τετάρτη 13/3 στις 18:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Ινστιτούτο για τη σοσιαλδημοκρατία InSocial με θέμα «Αξιοβίωτη Ελλάδα 2030 -Εθνικός διάλογος για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον» και θα απευθύνει ομιλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ωστόσο, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής και τομεάρχης Περιβάλλοντος από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν συμπεριλαμβάνεται στους ομιλητές, γεγονός που εκλαμβάνεται ως απόρροια της ενόχλησης που προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η συμμετοχή του στην εκδήλωση με Δ. ΤεμπονέραΈφη Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά, τον Φεβρουάριο.

 

Στελέχη της Χ. Τρικούπη υποστήριζαν ότι πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνει το InSocial με καθηγητές και μη κυβερνητικές οργανώσεις και όχι το ΠΑΣΟΚ. Επιχείρημα που ελέγχεται καθώς τέτοιες εκδηλώσεις -κατά τη συνήθη πρακτική- συνδιοργανώνονται. Ωστόσο από τη Χ. Τρικούπη επιμένουν ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος και του καθηγητή Παναγιώτη Δημόπουλου -ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, θα συμπεριληφθεί πιθανότατα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Δημόπουλος συνομίλησε με τον κ. Χριστοδουλάκη, χωρίς ο βουλευτής να του αναφέρει ότι θέλει να είναι ομιλητής.

Ωστόσο, συνεργάτες του Μ. Χριστοδουλάκη δεν κρύβουν την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν συμπεριελήφθη -παρότι βουλευτής, αρμόδιος τομεάρχης- στους ομιλητές της εκδήλωσης, αν και παγίως αυτή η πρακτική ακολουθείται σε παρόμοιες εκδηλώσεις, όπως εκείνη που έκανε πρόσφατα το InSocial για την Παιδεία με ομιλητή τον βουλευτή Κιλκίς και αρμόδιο τομεάρχη Στέφανο Παραστατίδη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα