Ζωή Vs. Καρανίκας: «Χρυσοπληρωμένος τενεκές του Τσίπρα»

Αστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον σύμβουλο στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, να προκαλεί την οργή της πρώην προέδρου της Βουλής.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν άφησε αναπάντητα όσα της προσάπτει ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος σύμβουλος του κ. Καρανίκα, για το ζήτημα των πλειστηριασμών. Το πρωί της Κυριακής, ο κύριος Καρανίκας ανέβασε μια είδηση στο προφίλ του, που έλεγε πως ο πλειστηριασμός που απέτρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την περασμένη εβδομάδα ήταν για μία βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ, και σχολίασε:

«Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων…. Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν και Πλεύση Ανταρσυα…. στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς….και των λαμόγιων». Η ανάρτηση του Καρανίκα κατέβηκε λίγες ώρες μετά, προφανώς μετά από… άνωθεν παρέμβαση καθώς το τελευταίο που θέλει αυτή τη στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας είναι να ανοίξει «πόλεμο» με πολιτικές δυνάμεις που μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν μαζί στους δρόμους.

Βέβαια, η κ. Κωνσταντοπούλου δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη και μέσω Facebo0ok χαρακτήρισε τον Νίκο Καρανίκα «χρυσοπληρωμένο τενεκέ του Τσίπρα» και «τρομαγμένο κράχτη», ενώ του ευχήθηκε περαστικά.

Ολόκληρη η ανάρτησή της Ζωής Κωνσταντοπούλου:

«Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα. Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ. Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες. Για όποιον ενδιαφέρεται. Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά. Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα