Απάντηση Καραναστάση για τις φήμες που τον θέλουν χωριστά από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» καταφέρθηκε εναντίον όσων «κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»

Τα δημοσιεύματα και τις φήμες γύρω από τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, διέψευσε έμμεσα μέσα από stories στο Instagram ο Διαμαντής Καραναστάσης. Ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» καταφέρθηκε εναντίον όσων «κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του», ξεκαθαρίζοντας πως, με εξαίρεση μια μέρα που απουσίαζε λόγω ασθένειας, ήταν πάντα παρών στις συνεδριάσεις της Βουλής.

karanastasis1

 

«Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους» έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις ο Διαμαντής Καραναστάσης.

 

karanastasis2

 

karanastasis-2

 

karanastasis-3

 

karanastasis-4

 

Παράλληλα, με άλλες αναρτήσεις παρουσίασε φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, καθώς και την επιστολή στον Κωνσταντίνο Τασούλα, την ημέρα ψηφοφορίας της πρότασης δυσπιστίας, με την οποία δικαιολογεί την απουσία του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα