Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης»

Η μητέρα των ανήλικων παιδιών δείχνει με το δάχτυλο τον σταθμάρχη λέγοντας πως αυτός είναι ο υπαίτιος για ότι συνέβη καθώς υποστήριξε ότι χειροδίκησε κατά του 17χρονου – Τι είπε για το επίμαχο βίντεο του ξυλοδαρμού

Για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στο Μετρό την περασμένη Τετάρτη μίλησε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, τα οποία συνελήφθησαν, δίνοντας την δικιά της εκδοχή δείχνοντας με το δάχτυλο στην ουσία τον σταθμάρχη ως υπαίτιο για αυτό που συνέβη.

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα των δύο παιδιών αναφέρει πως ο σταθμάρχης κρύβει σημαντικό μέρος της ιστορίας προσθέτοντας πως χειροδίκησε στον 17χρονο, έβρισε τα δύο παιδιά και τους έκανε bullying. «Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα σε αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, για αυτό παλεύω», ανέφερε αρχικά η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι. Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως η οικογένεια της θα στηρίξει τα δύο παιδιά σε όσα περνούν τονίζοντας πως: «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε εκείνον που παρέδωσε το βίντεο του ξυλοδαρμού λέγοντας πως: «ο κύριος που κατέθεσε το βιντεάκι αυτό έχει κατακρεουργήσει τα παιδιά μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα