Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η βασίλισσα Ελισάβετ-Τι συνέβη;

Οποιαδήποτε κίνησή της βασίλισσας Ελισάβετ αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού και δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Τις τελευταίες βδομάδες έγινε αντιληπτό πως σε όλες τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της επέλεγε να μην αποχωρίζεται τα γυαλιά ηλίου της, κάτι που είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση.

Χωρίς κανείς να γνωρίσει το λόγο για αυτή της την απόφαση, οι εικασίες και οι υποθέσεις το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει.

Τελικά χθες έγινε γνωστός ο λόγος και ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Η Βασίλισσα Ελισάβετ υπεβλήθη σε εγχείρηση καταρράκτη και κατόπιν ιατρικής καθοδήγησης, έπρεπε να φορά ανελλιπώς τα γυαλιά ηλίου, καθώς ήταν στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η Βασίλισσα υπεβλήθη επιτυχώς σε μια σύντομη, προγραμματισμένη χειρουργική διαδικασία για καταρράκτη τον περασμένο μήνα».

Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα 92α γενέθλιά της και θα παραστεί, όπως κάθε χρόνο, σε μια στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν της στο Λονδίνο.

Τα γενέθλιά της ήταν την 21η Απριλίου, όμως η βασίλισσα της Βρετανίας τα γιορτάζει κατά παράδοση το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, προκειμένου οι εορταστικές εκδηλώσεις να διεξαχθούν σε ηπιότερες καιρικές συνθήκες.

 

Διαβάστε επίσης