Υποψήφιοι για «καραμανλική» αποδοκιμασία Αντώναρος και σία…

Το τι γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν περιγράφεται

Από τότε που έκαναν την κοινή δήλωση για το θέμα Κουφοντίνα οι Αντώναρος, Σπηλιωτόπουλος, Ζώης, Κανελλοπούλου και Τσιτουρίδης, ο Βαγγέλας έχει ξεσαλώσει.

Όπου Βαγγέλας εννοώ τον Αντώναρο. Το τι γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν περιγράφεται. Ακόμη και ο πιο φανατικός ΣΥΡΙΖΑίος δεν πραγματοποιεί τέτοιες επιθέσεις. Αυτό πάντως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η πεντάδα –και ιδιαίτερα ο Αντώναρος– χρησιμοποιούν συχνά-πυκνά το όνομα του Κώστα Καραμανλή, υπονοώντας ότι αυτός τους αβαντάρει.

Ως φαίνεται ο Καραμανλής έχει ενοχληθεί από την πεντάδα. Και μάλλον αποφάσισε να στείλει σαφέστατα μηνύματα. Έτσι, λοιπόν, οι γνωστοί κύκλοι του άρχισαν να μιλούν. Και μεταξύ μας στάζουν δηλητήριο. Και λένε για τον Αντώναρο για παράδειγμα, ότι έως το 2004 ψήφιζε τον Κώστα Σημίτη. Ότι η Κρινιώ Κανελλοπούλου άνηκε στους «μητσοτακικούς» και δεν είχε καμία επαφή με το «καραμανλικό» μπλοκ. Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν το μήνυμα που απέστειλε ότι εάν τον πολυτσαντίσουν θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και θα τους αποδοκιμάσει. Κάτι που βολεύει και τον εξάδελφο, τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φτιάχνει ηγετικό προφίλ κι ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα του κόμματος, όταν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να αποχωρήσει. Εξάλλου, είναι μόλις 47 χρόνων, δεν τον πήραν τα χρόνια και μπορεί να περιμένει.

Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αποδοκίμασε όλες τις ενέργειες της πεντάδας. Και όπως αναφέρουν οι «καραμανλικοί» κύκλοι, εάν χρειαστεί ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος θα τραβήξει το σχοινί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα