Ζαγοράκης: “Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, στην ΕΠΟ δεν περισσεύει κανείς” (Εκτός από τους διεθνείς)

Ο Ζαγοράκης έστειλε ενωτικό μήνυμα μετά την εκλογή του στην προεδρεία της ΕΠΟ κι ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Ενώσεων που τον ψήφισαν και επεσήμανε ότι θα τους τιμήσει την εμπιστοσύνη τους.

ΣΩστόσο, ο πρώην αρχηγός της εθνικής δεν είπε κουβέντα για τους συνοδοιπόρους του, Χαριστέα, Παπαδόπουλο, Καφέ, που «πάτωσαν» στις εκλογές. Ούτε για τον Ανατολάκη.

«Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση. Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας», τόνισε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής.

Η δήλωσή του

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους εκπροσώπους των Ενώσεων και των ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, εκλέγοντάς με στην κορυφαία θέση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Από αύριο ξεκινά η προσπάθεια για την ανάκαμψη του ποδοσφαίρου μας.
Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και η διάθεση.

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί και μπορούμε και θέλουμε.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα