Ζημιά ο Ιβάν Νάσμπεργκ στον ΠΑΟΚ

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της προπόνησης του ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από τον Νέλσον Ολιβέιρα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τους Ράφα Σοάρες και Γιάννη Μιχαηλίδη που μετείχαν σε πρόγραμμα αποκατάστασης, από την προπόνηση αποχώρησε και ο Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το χρονικό που θα απουσιάσει.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η πρωινή προπόνηση ξεκίνησε με ένα έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Αν η απόδοση και η αποτελεσματικότητά τους ήταν η προσδοκώμενη, η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση θα ακυρωνόταν. Όπως κι έγινε.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Ράφα Σοάρες συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης .Την Πέμπτη (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα