Ζλάταν: “Επίτηδες τον χτύπησα και θα το έκανα ξανά”

Μιλώντας στην «Guardian» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο ματς της Ισπανίας με την Σουηδία χτύπησε επίτηδες τον Αθπιλικουέτα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Premier League.

«Η ποιότητα στην τεχνική στην Premier League είναι υπερτιμημένη. Όμως έχει άλλα χαρακτηριστικά, όπως ρυθμό και ένταση. Μπορείς να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά εάν δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτόν τον ρυθμό, δεν μπορείς να παίξεις… Στην Ισπανία, στην Γαλλία και στην Ιταλία, η τεχνική είναι καλύτερη. Οι πολλοί ξένοι στην Premier League  φέρνουν την τεχνική», ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας το χτύπημα στον Θέσαρ Αθπιλικουέτα:

«Επίτηδες το έκανα. Ήταν χαζό, αλλά θα το έκανα ξανά και ξανά. Δεν ντρέπομαι για την πράξη μου. Δεν θα επιτρέπω σε κανέναν να έχει τέτοια συμπεριφορά σε συμπαίκτη μου, όπως αυτή που είχε ο Αθπιλικουέτα. Δεν ήθελε να τα βάλει μαζί μου. Ήθελα να τον κάνω να καταλάβει ότι απαγορεύεται να τα κάνει αυτά σε εμάς.

Και του έδειξα τι συμβαίνει όταν τα βάζει μαζί μας. Δεν με αφορά που θα χάσω ματς των μπαράζ, με ενδιαφέρει να καταλάβει ότι δεν συμπεριφέρεσαι άσχημα σε κάποιον που είναι πεσμένος κάτω. Δεν επιτίθεσαι σε σκυλί που δεν γαβγίζει. Σίγουρα θα το έκανα ξανά».

Στο τέλος μίλησε για την φυσική του κατάσταση, λέγοντας πως κάθε πρωί πονάει όταν ξυπνάει:

«Δεν έχει να κάνει με τη φήμη ή τα συμβόλαια. Έχει να κάνει με την αδρεναλίνη που αισθάνομαι κάθε μέρα και με κρατάει τη στιγμή που πονάω παντού κάθε πρωί.

Οι περισσότεροι followers, τα περισσότερα λεφτά και η μεγαλύτερη προσοχή από τα media δεν θα σε κάνουν καλά. Αυτό που σε κάνει καλά είναι η αδρεναλίνη. Δεν με νοιάζει να υποφέρω, είναι το πρωινό μου. Η νέα γενιά με τόσα πράγματα που έχει, μπορεί να κάνει λίγα πράγματα και να κερδίσει αναγνώριση. Είμαι περήφανος που είμαι της παλιάς γενιάς. Έχω ακόμα στόχους που μπορώ να πετύχω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα