Έξαλλοι στην ΑΕΚ με τα δημοσιεύματα!

Τεράστιος εκνευρισμός επικρατεί στα Σπάτα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που θέλουν την πλευρά του Άνταμ Τζανετόπουλου, δηλαδή τον Βασίλη Τσιάρτα, να σκέφτεται να κάνει προσφυγή με αφορμή την περιθωριοποίηση του παίκτη του!

Που ακούστηκε ξανά να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Πόσο μάλιστα από τη στιγμή που έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή τόσο μικρό σε ηλικία που παίζει σε μεγάλη ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις. Στην ΑΕΚ απορούν πραγματικά και προσπαθούν να καταλάβουν αν υπάρχει δόση αλήθειας στην όλη υπόθεση!

Ο Τζανετόπουλος, άλλωστε, δεν περιθωριοποιήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά στην πραγματικότητα από τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια από κάθε σχετικό και άσχετο για τις επιλογές του όταν βρέθηκαν εκτάκτως στον πάγκο της ΑΕΚ. Μία εκ των επιλογών του ήταν να προστατέψει τον Άνταμ και να τον αφήσει εκτός ομάδας μετά την κακή εμφάνιση στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία κακή εμφάνιση που δεν ήταν η μόνη, αφού την είχε επαναλάβει και στη Βέροια, δεχόμενος ντρίμπλα εντός περιοχής, ενεργώντας ωσάν παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασε όντως στη Footnball League κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους, έπαιξε θαυμάσια με τον Ατρόμητο στο 3-0 του Κυπέλλου (όχι ως κεντρικός οπισθοφύλακας, όμως) και κακά τα ψέματα άρεσε και στα φιλικά με την Ίντερ και τη Σεβίλλη, όπου οι αντίπαλοι έπαιζαν σε χαλαρό τέμπο, ευνοώντας τον αργό Τζανετόπουλο!

Προς τι όλος ο πανικός για το ότι δεν παίζε; Μήπως πρέπει ο Πογιέτ να παρατάσσει την ΑΕΚ με τέσσερα κεντρικά μπακ για να χωράνε όλα; Το δε θέμα της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του και των αποδοχών του δεν σχετίζεται με τις συμμετοχές του. Αν μπορεί να φέρει πρόταση ας φέρει, ιδίως αν νομίζει η πλευρά του ότι είναι καλός παίκτης και υπάρχει ενδιαφέρον. Το ότι είναι καλός παίκτης δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ωστόσο έκανε μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλει ακόμη δουλειά. Ίσως και αλλαγή θέσης. Αλλά και ως «κόφτης», θα πρέπει να υπερκεράσει τον Γιόχανσον. Κι άλλο βουνό, δηλαδή, μπροστά του! Ο Πογιέτ προφανώς και υπολογίζει τον Άνταμ, ωστόσο τα κριτήρια των επιλογών του είναι καθαρά αγωνιστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα