Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να γίνει… Μπαρτσελόνα!

Τη μετατροπή της σε… Μπαρτσελόνα επιδιώκει, όπως φανερώνουν οι κινήσεις της, η Μάντσεστερ Σίτι, καταθέτοντας αστρονομικές προτάσεις τόσο στον Πεπ Γκουαρδιόλα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όσο και στον σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της.

Οι «πολίτες» έχουν πλησιάσει τον Καταλανό προπονητή και επιχειρούν να μπουν «σφήνα» στην ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου. Του προσφέρουν αστρονομικά ποσά, τρελά μπόνους και το ελεύθερο να λειτουργήσει όπως νομίζει, για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Εκτός των παραπάνω, δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στον Γκουαρδιόλα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους. Τον… Λιονέλ Μέσι. Οι ιδιοκτήτες του βρετανικού συλλόγου φέρονται να έχουν πλησιάσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και να του έχουν προτείνει συμβόλαιο με αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ τη βδομάδα!

Οι συγκεκριμένες κινήσεις λαμβάνουν χώρα για το καλοκαίρι του 2016, οπότε αναμένονται μεγάλες αλλαγές στον σύλλογο με την αποχώρηση μίας φουρνιάς παικτών που έδωσαν πολλά, όπως ο Γιάγια Τουρέ, αλλά και του Εμανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος έκανε εκπληκτική δουλειά τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα