Η Φιορεντίνα αξιώνει 50 εκατομμύρια για Κουαδράδο!

Την επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, Χουάν Κουαδράδο, σήμανε η ομάδα της Φιορεντίνα, ορίζοντας τις απαιτήσεις της στα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Η ομάδα της Φλωρεντίας δεν ήταν διατεθειμένη να παραχωρήσει τον διεθνή Κολομβιανό, ωστόσο μετά το σοβαρό ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε τόσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και την Μπαρτσελόνα, αλλά και πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αναγκάστηκε να μπει στη διαδικασία και να ορίσει την τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπαρτσελόνα έχει προσφέρει 35 εκατομμύρια. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την πλευρά τους έχουν προτείνει το ποσό των 42 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που τους καθιστά φαβορί στη διεκδίκηση του παίκτη, καθώς πλησιάζουν αρκετά στις αξιώσεις των Ιταλών.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πράντε, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με τον Κουαδράδο, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο ίδιος παράγοντας, αποκάλυψε πως μία προσφορά της τάξεως των 50 εκατομμυρίων ευρώ θα κάλυπτε τις απαιτήσεις της ομάδας του. Ο Πράντε, πάντως, έδειξε να μην βιάζεται για τις εξελίξεις και ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους, οι οποίοι παρακολουθούν με αγωνία τα τεκταινόμενα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα