«Θυσιάζει» Φελαϊνί για Κόλμαν η Μάντσεστερ!

Σε αγώνα… δρόμου εξελίσσεται στο παρασκήνιο η υπόθεση του Σέμους Κόλμαν, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει αποφασισμένη να «τελειώσει» το θέμα από τώρα, εντάσσοντας στα ανταλλάγματά της και τον διεθνή Βέλγο Μαρουάν Φελαϊνί!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα χαρτιά τους, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24άχρονο ποδοσφαιριστή της Έβερτον. Ο Φελαϊνί απασχόλησε, το καλοκαίρι, μεταγραφικά τους «εφοπλιστές», ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω του υψηλού κόστους. Στην Μάντσεστερ πιστεύουν πως με μία προσφορά της τάξεως των 10 εκατομμυρίων, συν τον Βέλγο μέσο, θα καλύψουν τις απαιτήσεις της Έβερτον και θα βγουν κερδισμένοι στη «μάχη» που δίνουν με την Τσέλσι.

Όπως παρουσιάζεται το θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ, η εξέλιξη της μεταγραφής εξαρτάται από την απόφαση του Φελαϊνί και το κατά πόσο επιθυμεί να αγωνιστεί στην Έβερτον. Στην Τσέλσι, πάντως, παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένεται άμεσα να πραγματοποιήσουν την κίνησή τους, ή να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα