«Παίζει το κεφάλι του» σε 20 μέρες!

Η ήττα από τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας απέδειξε ότι ο Παναθηναϊκός, στην παρούσα φάση, αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και δη με αντιπάλους σαφώς κατώτερους, σε σύγκριση με το πρόγραμμα που ακολουθεί το επόμενο 20ήμερο!

Το «τριφύλλι» παραμένει μέσα στους στόχους του στο πρωτάθλημα και στο Europa League, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στα επόμενα πέντε παιχνίδια της ομάδας, κόντρα στους ισχυρούς της Ελλάδας και του ομίλου του στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια, τις επόμενες 20 ημέρες, ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει την πίεση που έχει συσσωρευτεί από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, την τραγική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει και τις αντιδράσεις που πλέον εκφράζονται και μέσω λαϊκών δικαστηρίων από τον κόσμο.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αναγεννηθεί αγωνιστικά και να ανακάμψει, η χρονιά ενδεχομένως να χαθεί πρόωρα, οι στόχοι να αλλάξουν και να τεθεί πολύ σοβαρά θέμα παραμονής του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το «μπαλάκι» των ευθυνών δεν αποκλείεται να παρασύρει και άλλους παράγοντες στο διάβα του, όπως τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος ελέγχεται για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του μεταγραφικού πλάνου!

Σε κάθε περίπτωση, η κρίση στο «τριφύλλι» δείχνει να βαθαίνει ολοένα και περισσότερο. Η πολυπόθητη νίκη επί του ΟΦΗ, η οποία θα λειτουργούσε καταλυτικά, δεν ήρθε και πλέον ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση μέσω ενός ιδιαιτέρως βεβαρημένου και ποιοτικού αγωνιστικού προγράμματος που ακολουθεί, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την PSV Αϊντχόβεν, την Πέμπτη (23/10). Στις 26 Οκτωβρίου, οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Καραϊσκάκη, κόντρα στον Ολυμπιακό και στις 2 Νοεμβρίου υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο, τον οποίο δυσκολεύονται παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, να νικήσουν. Στις 6 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόβεν και ο κύκλος κλείνει με την αναμέτρηση στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στις 9 Νοεμβρίου.

Το ενδεχόμενο να καταρρεύσει αγωνιστικά η ομάδα και να υποστεί ακόμη και πέντε ήττες στα ισάριθμα αυτά παιχνίδια, κάθε άλλο παρά απίθανο είναι, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις και αλλαγές στο πλάνο, σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα