«Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο»

Η μεταγραφή του πέρασε από πολλές διακυμάνσεις, αλλά τελικά ολοκληρώθηκε και στο τυπικό της μέρος. Ο Σέρχιο Σάντσεθ υπέγραψε μέχρι το 2019 και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει τα πάντα για την ομάδα, αφήνοντας τα… πολλά λόγια για το γήπεδο!

Ο Καταλανός κεντρικός αμυντικός είχε αφιχθεί στην Ελλάδα από τη Δευτέρα, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση και να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τους «πράσινους». Οι τελευταίοι τον έπεισαν ότι δεν πρόκειται να χάσει τα λεφτά του και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε:
«Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Ήταν η πρώτη μου σκέψη από την αρχή, διότι το ενδιαφέρον που έδειξε ο Παναθηναϊκός για μένα ήταν απόλυτο. Έχω έρθει με πολύ μεγάλη όρεξη να ανταποκριθώ στις προκλήσεις που με περιμένουν. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, όμως, προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα