Στο Κερατσίνι βράδιασε κι ανάψανε τα φώτα

«Στο Κερατσίνι βράδιασε κι ανάψανε τα φώτα», τραγουδούσε ο Γιάννης Πουλόπουλος. Μόνο που, για την ομάδα του Α.Π.Ο. Κερατσινίου, τα φώτα άναψαν την περασμένη Κυριακή, 19/3, για να γιορτάσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης».

Προηγουμένως, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μπροστά σε ένα πλήθος πάνω από 7.000 φιλάθλων –αριθμός μεγάλος ακόμη και για ομάδες της Super League στα ντέρμπι– πανηγύρισαν μια μεγαλειώδη νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αετού Κορυδαλλού στον τελικό της διοργάνωσης.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με πέναλτι ο Άγγελος Ψυχογιός, στέλνοντας όλους τους Κερατσινιώτες στα… ουράνια!

Ήταν ένας συγκλονιστικός τελικός, με την ΕΠΣ Πειραιά να παίρνει τα εύσημα μέσω του προέδρου της Γιώργου Ανατολάκη και του αντιπροέδρου Γιάννη Σπάθα, που μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης έδωσαν το «παρών» στον τελικό.

 

Ομάδα χτισμένη με πολλή δουλειά και όραμα

Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα αποτελέσματα του φετινού πρωταθλήματος για να σχηματίσει άμεση γνώμη για την ποιότητα της ομάδας. Με βροχή γκολ σε κάθε σχεδόν αγώνα, οι παίκτες του Κερατσινίου ξεπερνούσαν όλα τα εμπόδια. Αήττητη η ομάδα με 2 ισοπαλίες και 16 νίκες, 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος και με 5 βαθμούς διαφορά από τον Αετό Κορυδαλλού, αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και βεβαίως του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Γι’ αυτό άλλωστε οι παίκτες, ο προπονητής Βασίλης Σπάθας και η ψυχή της ομάδας, ο πρόεδρος Αντώνης Αραβαντινός, πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά στο τέλος του αγώνα.

 

 

Ο πρόεδρος Αντώνης Αραβαντινός

 

O Αντώνης Αραβαντινός είναι γνωστός στο Πανελλήνιο λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης με το σωματείο των σωφρονιστικών υπαλλήλων, όμως η σχετικά πρόσφατη συνταξιοδότησή του έφερε σε πρώτο πλάνο για τον ίδιο την παλιά του αγάπη, που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο.

Παρ’ ότι φανατικός υποστηρικτής του Ολυμπιακού, ήταν μέλος των φημισμένων ακαδημιών του Παναθηναϊκού τη δεκαετία του ’70, όμως οι επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις δεν του άφηναν χρόνο για να ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο.

Στον ΑΠΟ Κερατσινίου βρέθηκε εξαιτίας των παιδιών του, που υποστηρίζουν θερμά τους φετινούς Κυπελλούχους Πειραιά και μετά την περσινή θητεία του ως αντιπρόεδρος αναρριχήθηκε φέτος στην προεδρία. «Από την πρώτη μέρα κατάλαβα πως έπρεπε να αλλάξουν κάποια πράγματα, ώστε να οργανωθούμε σε σωστές βάσεις και να διεκδικήσουμε τη διάκριση και την άνοδο. Αν πέρυσι δεν είχαμε αντίπαλο την ιστορική Προοδευτική, πιθανότατα θα παίζαμε από φέτος στη Γ΄ Εθνική», υποστηρίζει ο διοικητικός ηγέτης των «ροσονέρι», που θεωρεί πως ο σύλλογος μπορεί να σταθεί στη Γ΄ Εθνική: «Υπάρχει και το ταλέντο αλλά και η δυναμική. Ελπίζουμε ο κόσμος αλλά και οι επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την ομάδα την επόμενη σεζόν, έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας σχετικά με το πώς θα λειτουργήσουμε και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε.

»Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα, θέσαμε σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για την αυτόνομη λειτουργία των ακαδημιών, στις οποίες έχουμε περίπου 150 παιδιά. Στη δική μας ομάδα δεν υπάρχουν αποκλεισμοί για τους άνεργους που δεν μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή, ή τους πολύτεκνους που αντιμετωπίζουν αποδεδειγμένα οικονομικό πρόβλημα».

Τη φετινή σεζόν ο ΑΠΟ Κερατσινίου μοιάζει να μην έχει αντίπαλο μέσα στο γήπεδο, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική. «Πράγματι, η ομάδα μας απέχει αρκετά από τα υπόλοιπα σωματεία με εξαίρεση τον Αετό Κορυδαλλού και βρισκόμαστε πολύ κοντά στο πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου», τόνισε ο Αντώνης Αραβαντινός, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη δημοτική αρχή για τη στήριξή της και ειδικά για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας», την ιστορική έδρα του: «Από τη στιγμή που επιστρέψαμε στη φυσική μας έδρα, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, ενώ ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να παίζουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

 

Με Βασίλη Σπάθα θυμίζει… Μπαρτσελόνα

 

 

Ο Βασίλης Σπάθας, μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου στον Πειραιά με την Προοδευτική, οδηγεί φέτος το Κερατσίνι σε μία ξέφρενη κούρσα που θυμίζει… τρελό φορτηγό με σπασμένα τα φρένα.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, οι «ροσονέρι» τρέχουν ένα εκπληκτικό σερί 16 νικηφόρων αγώνων στο πρωτάθλημα, που φτάνει τις 20 συνεχόμενες νίκες αν προστεθούν οι τρεις προκρίσεις μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου με το 2-1 επί του Αετού Κορυδαλλού στον τελικό.

«Ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία που μας δίνει μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ, πέρα από το βαθμολογικό που ήδη έχουμε έξι ματς πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και αποδείξαμε νομίζω πως αυτή τη στιγμή είμαστε η καλύτερη ομάδα στο ερασιτεχνικό του Πειραιά», μας είπε ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του κερατσινιώτικου συλλόγου.

Πλέον ο ΑΠΟ Κερατσινίου είναι υποχρεωμένος να εξισορροπήσει τις διπλές του υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα Πειραιά και Κύπελλο Ερασιτεχνών, με τον Βασίλη Σπάθα να ξεκαθαρίζει πως πρώτος στόχος παραμένει η άνοδος στη Γ΄ Εθνική: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, όμως κακά τα ψέματα το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας μιας και είναι ο στόχος που έχει τεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Για την ώρα, η προσοχή μας είναι στραμμένη εκεί, μακάρι να το καθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε μετά να στραφούμε αποκλειστικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνών».

Ο ίδιος οδήγησε πέρυσι την Προοδευτική στον τίτλο και στην άνοδο στην τρίτη κατηγορία, όμως το καλοκαίρι οι δρόμοι τους αιφνιδιαστικά χώρισαν. «Είχαμε εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τη φετινή σεζόν και μοιραία ήταν αδύνατο να συνεχίσουμε μαζί από τη στιγμή που δεν συμφωνούσαμε σχεδόν σε τίποτα», λέει ο νεαρός κόουτς που πάει ολοταχώς για δεύτερο… κολλητό τίτλο φέτος: «Στο Κερατσίνι γίνεται εξαιρετική δουλειά και νομίζω πως το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι όλα τα κομμάτια που αποτελούν το σύλλογο, δηλαδή οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση και ο κόσμος έχουν δεθεί αρμονικά μεταξύ τους.

»Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου στη Γ΄ Εθνική, έχουμε ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο, τον κύριο Αραβαντινό, και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

 

O εμβληματικός αρχηγός Νικήτας Τουρνάς

 

 

Ο Νικήτας Τουρνάς είναι ο άνθρωπος που ύψωσε το περασμένο Σάββατο στον φαληρικό ουρανό το Κύπελλο Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης», πανηγυρίζοντας μαζί με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

«Ήταν το… ορεκτικό για το πρωτάθλημα που έρχεται και το οποίο έχουμε ήδη ακουμπήσει με το ένα χέρι. Νομίζω ότι ούτε με αυτοκτονία δεν χάνουμε την άνοδο, που θα σφραγίσει μια πραγματικά σπουδαία σεζόν», μας είπε ο εμβληματικός αρχηγός των «ροσονέρι».

Ο 34χρονος μέσος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του συλλόγου, πριν… ανοίξει τα φτερά του για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε σε Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Εθνικό, ΠΑΟ Ρουφ και Προοδευτική πριν γυρίσει στα… πάτρια εδάφη. «Το Κερατσίνι είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Παρ’ ότι δεν έπαιξα με τη φανέλα του σε μεγάλη κατηγορία θα συμβολίζει πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα δύο Κύπελλα που κατακτήσαμε πέρυσι και φέτος, ενώ ανυπομονώ πραγματικά για την κούπα του πρωταθλήματος», τόνισε ο Νικήτας Τουρνάς, που θεωρεί ότι η ομάδα του είναι σε θέση να σταθεί του χρόνου στη Γ΄ Εθνική: «Με προσεγμένες κινήσεις μπορούμε να σταθούμε άνετα. Ο κορμός υπάρχει, όπως και το ταλέντο, γίνεται σωστή δουλειά στις ακαδημίες, με τις κατάλληλες προσθήκες δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει ακόμα πιο κοντά στην ομάδα σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

 

Ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος

 

Η αναμόρφωση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου «Π. Σαλπέας» έδωσε… φτερά στους «ροσονέρι» του Κερατσινίου και το έργο πιστώνεται εξ ολοκλήρου στη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, ο οποίος τυγχάνει και υποστηρικτής των επίδοξων νταμπλούχων Πειραιά.

«Ο ΑΠΟ Κερατσίνι είναι ιστορικό σωματείο της περιοχής μας, που έχει αγωνιστεί και σε υψηλές κατηγορίες.  Όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει στους Κερατσινιώτες πολλές χαρές. Οι δημότες ταυτίζονται με την ομάδα τους, όπως συμβαίνει στις ιστορικές ομάδες, ενώ οι χαρές και οι λύπες της ομάδας είναι και δικές μας χαρές και λύπες», ανέφερε ο πρώτος δημότης Κερατσινίου και πρόσθεσε: «Μετά από αρκετά χρόνια, αλλά και πολλές περιπέτειες, η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο δημοτικό γήπεδο Π. Σαλπέας” ολοκληρώθηκε και το γήπεδο μπορεί πλέον να φιλοξενεί παιχνίδια. Πρόκειται για την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα με νέο χλοοτάπητα, καθώς και για την επισκευή του ηλεκτρολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού του γηπέδου. Σίγουρα κάποιοι απογοητεύτηκαν από αυτή την εξέλιξη, γιατί είχαν “ποντάρει” πολιτικά –και όχι μόνο–  στην αποτυχία ολοκλήρωσης του έργου.

»Η επερχόμενη άνοδος στη Γ΄ Εθνική θα ωφελήσει την πόλη και θα ενισχύσει την τοπική αθλητική δραστηριότητα. Από την άλλη πλευρά, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, νομίζω ότι θα δώσει  μια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που την έχουμε όλοι ανάγκη».

 

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΟΝΟΜΕΤΑΠΩΝΥΜΟ            ΗΛΙΚΙΑ           ΘΕΣΗ

  1. ΜΠΟΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 28           ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
  2. ΒΑΤΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 33 ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  3. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 21         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  4. ΝΤΑΟΥΤΑΪ ΑΝΔΡΕΑΣ         26         ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
  5. ΤΟΥΡΝΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 34 ΜΕΣΟΣ
  6. ΓΚΙΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 30         ΜΕΣΟΣ
  7. ΦΟΥΝΤΑΣ ΣΥΜΕΩΝ 29 ΜΕΣΟΣ
  8. ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 26         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  9. ΜΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 23 ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
  10. ΜΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 24         ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
  11. ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΝΙΛΣ 22         ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
  12. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 31         ΜΕΣΟΣ
  13. ΜΠΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 25         ΜΕΣΟΣ
  14. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 29         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  15. ΣΦΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 21         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  16. ΣΑΜΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 24         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  17. ΚΙΑΦΑ ΕΝΤΙΣΟΝ 28         ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
  18. ΜΙΧΑΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 19         ΜΕΣΟΣ
  19. ΛΙΟΥΜΠΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 21           ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
  20. ΓΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 21         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  21. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 20         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  22. ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17         ΜΕΣΟΣ
  23. ΔΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 23         ΜΕΣΟΣ
  24. ΤΡΙΚΑΜΗΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ –ΦΙΛΙΠΠΟΣ 19         ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
  25. ΤΣΟΥΒΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 20         ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
  26. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 28         ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
  27. MAKΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 31         ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
  28. ΡΕΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 23           ΜΕΣΟΣ
  29. ΑLLAJBEU ANHELO 19 ΜΕΣΟΣ
  30. ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 17 ΜΕΣΟΣ
  31. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 16         ΜΕΣΟΣ
  32. ΠΟΥΛΙΕΖΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 17           ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

 

ΣΠΑΘΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ : ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

ΤΡΙΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΗΝΑΣ : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΟΥΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΟΥΖΟΣ

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΟΥΤΗΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΚΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΕΦΟΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ

ΜΕΛΗ: ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΚΟΥΣΚΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΟΥΜΑΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗΣ, ΙΩΣΗΦ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗΣ

 

94 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Το Κερατσίνι είναι ένας από τα αρχαιότερα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ελλάδας, καθώς ιδρύθηκε το 1923 με την ονομασία Ένωση Φιλάθλων Νεάπολης και από το 1926 αποτελεί το ποδοσφαιρικό καμάρι του Κερατσινίου.

Το 1967 μετονομάστηκε σε Α.Π.Ο. Κερατσίνι από τον τότε δήμαρχο κ. Δαβάκη. Μέσα από τον σύλλογο του Πειραιά αναδείχθηκαν στο πέρασμα των χρόνων σπουδαία άσοι του παρελθόντος όπως ο Χούμης, ο Βαγιακάκος, ο Πολίτης, ο Βάρναλης και ο Άγγελος Κρεμύδας, ενώ από τους πιο σύγχρονους που αγωνίστηκαν σε εθνικές κατηγορίες ξεχωρίζουν ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, ο Λαμπρινάτος, ο Κλείσαρης και ο σημερινός εμβληματικός αρχηγός Νικήτας Τουρνάς.

Στον προεδρικό θώκο των «ροσονέρι» βρέθηκαν κατά καιρούς σπουδαίοι παράγοντες, με προεξέχοντα τον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του σημερινού προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έχει κατακτήσει έξι Κύπελλα Πειραιά, ενώ το 1994 βρέθηκε για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική που αποτελεί και τη μεγαλύτερη επιτυχία του, την οποία επανέλαβε το 1997 και το 2004. Το 1994 έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, χάνοντας το τρόπαιο στα πέναλτι από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα