Άλλαξε το επικοινωνιακό του επιτελείο ο Μητσοτάκης

Σε αλλαγές στο επικοινωνιακό του επιτελείο προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει και του δύσκολου πολιτικά  φθινοπώρου, αλλά και για να στείλει μήνυμα επανεκκίνησης και ανανέωσης λίγο πριν από το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Βασίλης Κικίλιας αποχώρησε από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. και τη θέση του πήρε  η ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη ενώ παρελθόν αποτελεί και ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Η Μαρία Σπυράκη, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, υπήρξε για χρόνια δημοσιογράφος, ενώ έγινε ευρύτερη γνωστή από τη θητεία της στο Mega, όπου κάλυπτε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αντώνης Σαμαράς την πρότεινε για ευρωβουλευτή, και έτσι μπήκε πρόωρο τέλος στη δημοσιογραφική της καριέρα.

Αναλυτικά οι αλλαγές

 

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα