Άνετη πρόκριση για ΠΑΟΚ, 2-0 την Ολιμπίκ Ντόνετσκ

ΜΑΚ ΚΑΙ ΤΣΙΜΙΡΟΤ ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ποδόσφαιρο αξιώσεων δεν έπαιξε ούτε στο δεύτερό του παιχνίδι με αντίπαλο την Ολιμπίκ Ντόνετσκ ο ΠΑΟΚ, αλλά πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα, πήρε και την πρόκριση στα Play Off του Europa League χωρίς να γνωρίσει την ήττα.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Στανόγεβιτς ευτύχησε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 2-0, χάρη στην αποτελεσματικότητά της – τέσσερα σουτ προς την εστία, δύο γκολ! Το πρώτο το έβαλε ο Μακ στο 24’ στην επιστροφή του στην Τούμπα και το δεύτερο ο Τσίμιροτ στο 45’ με μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τον Μαχαράτζε.

Στην επανάληψη οι Ουκρανοί ανοίχτηκαν για να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο «κόλπο» της πρόκρισης, αλλά δεν το βρήκαν ποτέ και ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε στα δύο τέρματα επειδή ο Πρίγιοβιτς έχασε κάποιες ευκαιρίες τις οποίες πέρσι θα είχε κάνει γκολ…

Σημασία έχει πως  ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με σχετικά άνεση και θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας (72’ Σακχόφ), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66’ Ενρίκε), Κάμπος (81’ Πέλκας), Μακ, Πρίγιοβιτς

Ολιμπίκ Ντόνετσκ: Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ (46’ Μιχούνοφ), Κραβτσένκο, Σαμπανόβ, Νιεμτσανίνοβ, Τσίμπαλιουκ, Μπογκντάνοβ, Χομούτοβ (60’ Σοντέι), Μόχα, Σεστακόβ, Μπιλιένκι (71’ Μιχάλοφ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα