Αναβλήθηκε το Εργοτέλης – Πανιώνιος

Το πήρε και το σήκωσε… κατά κυριολεξία το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, το οποίο ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη (14/01).

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, είχαν ως αποτέλεσμα την αποκόλληση μέρους του σκέπαστρου στο Παγκρήτιο. Το συνεργείο που επιθεώρησε το γήπεδο έκρινε πως υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των θεατών και των ποδοσφαιριστών, οδηγώντας τη Λίγκα στην αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Βάσει κανονισμού, το παιχνίδι θα πρέπει να διεξαχθεί την επόμενη μέρα (Πέμπτη, 15/01) και στην ίδια ώρα (15:00). Σε περίπτωση που αναβληθεί εκ νέου, θα πρέπει να οριστεί σε διαθέσιμη ημερομηνία, μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας:
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Νομού Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης και για λόγους ασφάλειας ο αγώνας ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, δε θα διεξαχθεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα