Αποχωρεί από τη Μαρσέιγ ο Zινιάκ!

Ελεύθερος από τη Μαρσέιγ αναμένεται να μείνει ο Γάλλος επιθετικός Αντρέ Πιέρ Zινιάκ, καθώς η διοίκηση της ομάδας τον ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Οι Μασσαλοί είχαν φανερώσει τις προθέσεις τους, ενώ και ο Zινιάκ είχε αντιληφθεί ότι το μέλλον του δεν βρίσκεται στον γαλλικό σύλλογο. Το όνομά του είχε «παίξει» για αρκετές ομάδες το καλοκαίρι που πέρασε, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο Ολυμπιακός. Η Μαρσέιγ, που διανύει περίοδο οικονομικής ύφεσης, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο συμβόλαιο ύψους 3,6 εκατομμυρίων που έχει υπογράψει με τον Γάλλο επιθετικό και προσπαθεί να του βρει ομάδα από τώρα, ώστε να απαλλαγεί από τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Οι Μασσαλοί είχαν φανερώσει τις προθέσεις τους, ενώ και ο Σινιάκ είχε αντιληφθεί ότι το μέλλον του δεν βρίσκεται στον γαλλικό σύλλογο. Το όνομά του είχε «παίξει» για αρκετές ομάδες το καλοκαίρι που πέρασε, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο Ολυμπιακός. Η Μαρσέιγ, που διανύει περίοδο οικονομικής ύφεσης, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο συμβόλαιο ύψους 3,6 εκατομμυρίων που έχει υπογράψει με τον Γάλλο επιθετικό και προσπαθεί να του βρει ομάδα από τώρα, ώστε να απαλλαγεί από τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα