Γυμνοί stars μόνο με την πετσέτα τους (εικόνες)

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

 

Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό η σκέψη, για το πώς είναι όταν βγαίνουν από το ντους, οι αγαπημένοι σας σταρς; Εντυπωσιασμένος από την εικόνα της βρεγμένης και άβαφης Κέιτ Μος, να είναι τυλιγμένη με την πετσέτα της, λίγο μετά το μπάνιο της στο τέλος φωτογράφησης, ο Μάριο Τεστίνο είχε τη φαεινή ιδέα να συγκεντρώσει φωτογραφίες επωνύμων, μόνο με την πετσέτα τους.
«Μια μέρα, λίγες μόνο βδομάδες μετά το λανσάρισμα του λογαριασμού μου στο Instagram, ήμουνα με την Kate Moss σ’ ένα γύρισμα. Αμέσως μετά, έπρεπε να φύγει για να πάει σε ένα event και ήθελε να βγάλει το μακιγιάζ της.Μετά το ντους, βγήκε από το δοκιμαστήριο με μια πετσέτα στο κεφάλι. Σκεφτόμουνα, «Θεέ μου, οι γυναίκες δείχνουν πάντα απίστευτες έτσι». Ήταν η στιγμή που συνέλαβα την πρώτη φωτογραφία της σειράς για το Instagram.Το ενδιαφέρον με τις πετσέτες είναι πως χρησιμεύουν όχι μόνο για στέγνωμα, αλλά και ως προστατευτική ασπίδα. Με μια πετσέτα, είσαστε ντυμένες, αλλά και γυμνές. Μετά από την Kate, φωτογράφισα κάμποσες άλλες γυναίκες, όπως την Candice Swanepoel, την Edita Vilkevičiūtė ή την Kate Upton. Σκεφτόμουνα ότι είμαι τυχερός. Ότι θα μπορούσα να το κάνω συχνότερα.
Αυτή η σειρά των στιγμιότυπων εκθέτει μια ιδιωτική πλευρά. Κάτι που δεν θα εμπιστεύονταν σε κάποιον άλλο. Ταυτόχρονα, τις αποκαθάρει. Έχουν ξεφορτωθεί τα κοσμήματά τους, τα ρούχα τους, τα ψιμύθιά τους. Θα μπορούσες να τις πεις εξαγνισμένες.Βέβαια, μερικές φορές είναι στημένες κι άλλες όχι. Αλλά, τελικά, η πετσέτα είναι ένας τρόπος να αποκαλυφθεί η ουσία τους. Κόλλησα με την ιδέα και άρχισα να τραβάω ασταμάτητα. Με κάποιον αστείο τρόπο, είναι σαν το soundtrack της ζωής μου. Αφηγείται το ποιον συναντώ, με ποιον δουλεύω, την οπτική μου γωνία, το προσωπικό μου γούστο. […] Μια ευκαιρία για μένα να γίνω ο προσωπικός μου εκδότης» εξήγησε χαρακτηριστικά στο Instagram ο φωτογράφος των διασήμων.

4

6

8

9

11

12

13

14

15

17

3

5

7

10

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα