Δίνει Ντι Μαρία, παίρνει Καβάνι η Μάντσεστερ!

Την «τράμπα» του… αιώνα δρομολογούν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτείνοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν την παραχώρηση του Άνχελ Ντι Μαρία, με αντάλλαγμα τον Έντινσον Καβάνι!

Το σενάριο κάθε άλλο παρά… σενάριο αποδεικνύεται, καθώς οι δύο μεγάλοι σύλλογοι φέρονται να βρίσκονται σε επαφές τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα. Ο Ντι Μαρία και η οικογένειά του θέλουν να αποχωρήσουν από την Αγγλία και το Μάντσεστερ, καθώς δεν έχουν προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής και παράλληλα έχουν συμβεί πολλά, αποκορύφωμα την απόπειρα ληστείας στο σπίτι τους, ενώ, η σύζυγος και τα παιδιά του διεθνούς ποδοσφαιριστή, βρίσκονται μέσα. Χαρακτηριστική των προθέσεων του Ντι Μαρία, είναι η απόφασή του να βάλει πωλητήριο στην πολυτελή βίλα του στο Μάντσεστερ.

Την ίδια στιγμή, ο Καβάνι έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να φροντίσει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο Ουρουγουανός θέλει να αλλάξει περιβάλλον, καθώς βρίσκεται μονίμως στη σκιά του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ενώ η ιδέα να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά και δεν αποκλείεται όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να συναντηθούν σε έναν ουδέτερο τόπο, ώστε να μιλήσουν με πιο συγκεκριμένα πράγματα για το πώς μπορεί να επιτευχθεί το μεγάλο deal.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα