Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Μάστορα και τη σύζυγό του

Μια είδηση που κανείς δεν περίμενε έχει σκάσει εδώ και λίγες ώρες σαν «βόμβα» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με σύμφωνο συμβίωσης πριν από μερικούς μήνες.

Και σύμφωνα με όλα αυτά που ακούγονται τώρα, χώρισαν ξαφνικά. Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι πώς είχε πλανηθεί έντονα η φήμη ότι ο Χρήστος Μάστορας και η Κόρτνεϊ Πάρκερ αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στη σχέση τους με τη συμβίωσή τους στο διαμέρισμά τους στην Ακρόπολη να έχει γίνει πολύ δύσκολη.

Το ζευγάρι καιρό τώρα είχε να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, ο τραγουδιστής έβγαινε παντού με τους φίλους του, φουντώνοντας και άλλο τις φήμες περί κρίσης. Κατά τα λεγόμενα ανθρώπων του περιβάλλοντος του ζευγαριού, η κρίση που περνούσαν το τελευταίο διάστημα δεν τους οδήγησε στην επανασύνδεση αλλά σε κάτι πιο άσχημο. Όπως αναφέρουν, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Melisses» έφυγε από το σπίτι, μετακομίζοντας σε ένα διαμέρισμα μόνος του, με τους δυο τους να αποφασίζουν να μείνουν ένα διάστημα χωριστά μέχρι να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, για το αν θα χωρίσουν οριστικά ή θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον μεγάλο έρωτά τους.

Την είδηση του χωρισμού τους σχολίασαν και στο «Πρωινό» με τη Σάσα Σταμάτη να επιβεβαιώνει την κρίση που περνάνε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα