Ελ. Κουντουρά: “Η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ πλήττει τον τουρισμό”

Η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, πλήττει τον τουρισμό και δυσφημεί τη χώρα, σύμφωνα με την Έλενα Κουντουρά η οποία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον τουρισμό.

Μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τις προτάσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση προς όφελος των εργαζομένων, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καλεί την Ομοσπονδία να επανεξετάσει την απόφασή της και να λήξει άμεσα τις κινητοποιήσεις.

«Οι τεράστιοι όγκοι των σκουπιδιών σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν επικίνδυνες για την υγεία συνθήκες για τους Έλληνες και για τους ξένους επισκέπτες που βρίσκονται στη χώρα μας.

Το υπουργείο Τουρισμού έχει γίνει αποδέκτης κύματος παραπόνων από φορείς και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ζητούν άμεσες και δραστικές παρεμβάσεις ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη εξέλιξη της τουριστικής περιόδου και να αποφευχθεί πλήγμα στην εικόνα της χώρας διεθνώς» αναφέρει η υπουργός Τουρισμού και κάνει έκκληση για την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα