«Ενωτικός» ο Γιαννιώτας, πριν από το Ελλάδα-Κύπρος

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι Έλληνας του… εξωτερικού, αλλά του όχι και τόσο εξωτερικού, καθώς αγωνίζεται στον πρωταθλητή Κύπρου, ΑΠΟΕΛ. Στο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, θα βρίσκεται στον πάγκο της Ελλάδας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει – αν παίξει – συμπαίκτες του και αντιπάλους του κυπριακού πρωταθλήματος. Δεν δίστασε να πει στη Συνέντευξη Τύπου πως νιώθει λίγο παράξενα:

«Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στο παιχνίδι μας. Είναι διαφορετικό και περίεργο να παίζουμε Έλληνες εναντίον Ελλήνων. Πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Αισθανόμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Έχουμε τους παίκτες και τους χαρακτήρες για να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τόνισε: «Κατ’ αρχάς, η Κύπρος είναι Ελλάδα και όχι δεύτερη Ελλάδα. Η Κύπρος θα έρθει προετοιμασμένη κατάλληλα, θα έρθει διαβασμένη. Μας ξέρουν καλά τόσα χρόνια, το ίδιο και εμείς. Από ‘κει και πέρα, σημασία δεν έχει το τι θα πω εγώ, αλλά το αν θα τα μεταφέρει το τιμ όπως πρέπει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα