Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ στην Ρόδο της Σύλβιας Αντώναρου υπό την Αιγίδα του Δήμου Ρόδου

Το όνειρο έρχεται να το κάνει πραγματικότητα και στο νησί των Ιπποτών τον Δεκέμβριο του 2017 υπό την Αιγίδα του Δήμου Ρόδου με την συμμετοχή πολλών Συλλόγων και χορηγών του νησιού.

Σε έναν κόσμο που ο όρος του «φυσιολογικού» μοιάζει με ψευδαίσθηση και με μια έννοια χωρίς περιεχόμενο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άτομα, όπως όλα τα άτομα με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους. Με γνώμονα αυτό η Σύλβια Αντώναρου Πρόεδρος του Συλλόγου »Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι», διοργανώνει στο νησί των Ιπποτών την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ στις 3/12/2017 στην Αίθουσα Ροδίνη.

Υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια στον εαυτό της, να κάνει αυτά τα παιδιά να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά και το Όραμα της. Δίπλα της σε αυτή την επίδειξη ο Παρολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος, ο οποίος θα είναι καλεσμένος αλλά και μοντέλο και στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ στην Ρόδο !! Μαζί της ο Δήμος Ρόδου και πολλοί Σύλλογοι του νησιού και Μεγάλοι Χορηγοί. Μαζί της, σε αυτή την επίδειξη η φίλη της και παρουσιάστρια της βραδιάς δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα και ο Θανάσης Σύρμας – ποδοσφαιριστής στην Εθνική Ελλάδος Ακρωτηριασμένων ο οποίος θα είναι μοντέλο της επίδειξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα