Επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για την αγορά της Γιουνάιτεντ

Σε δεύτερη μοίρα έχουν μπει τα αγωνιστικά ζητήματα της Τότεναμ καθώς στην επικαιρότητα έχει έρθει η προοπτική πρότασης για την αγορά της ομάδας από την αμερικανική εταιρεία επενδύσεων «Cain Hoy».

Τις αρχικές φήμες μάλιστα, επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία χωρίς όμως πρώτα να πάρει έγκριση από την Τότεναμ με αποτέλεσμα οι Λονδρέζοι να «στραβώσουν».

«Επιβεβαιώνονται από την Cain Hoy οι σκέψεις για προσφορά στην Τότεναμ με σκοπό την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ωστόσο, όλα αυτά τη στιγμή βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δεν μπορεί ακόμη να γίνει σαφές το πότε και με ποιο ποσό ενδεχομένως να γίνει η πρόταση», ήταν η ανακοίνωση του αμερικανικού «κολοσσού» για να λάβει άμεσα την απάντηση των «πετεινών», διά στόματος του προέδρου της ομάδας, Τζο Λίουις.

«Η ανακοίνωση Cain Hoy έγινε χωρίς την έγκριση της Τότεναμ. Όπως αναφέρθηκε και στην χθεσινή τοποθέτηση της ομάδας σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου, ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς υποψήφιους χρηματοδότες. Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων αυτών, συναντηθήκαμε και με εκπροσώπους της Cain Hoy. Ωστόσο, δεν υπήρξαν εξελίξεις στις συζητήσεις με την συγκεκριμένη εταιρεία. Το κλαμπ επικεντρώνεται στην κατασκευή του νέου γηπέδου για την προσεχή σεζόν», ήταν η ανακοίνωση της Τότεναμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα