Η Μαδρίτη έδωσε… μεταγραφικές κατευθύνσεις!

Η εικόνα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη, κόντρα στην ισχυρή Ατλέτικο, έδωσε τις… μεταγραφικές κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ενόψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου.

Κορυφαία στελέχη της πειραϊκής ομάδας, παραδέχθηκαν ότι υπάρχουν σημαντικά κενά, ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή και ακόμη ειδικότερα, στο κέντρο της άμυνας, γεγονός το οποίο ενδεχομένως να κοστίσει ακριβά τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξετάζουν μία μεγάλη λίστα με παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Οι κινήσεις θα είναι χειρουργικές και θα αφορούν έναν ή δύο στόπερ και δύο περιφερειακούς επιθετικούς, έναν για κάθε πλευρά. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η προσθήκη του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη να ελευθερωθεί από τη μεξικάνικη Τίγκρες, ενώ υπάρχει η διαβεβαίωση από τον ατζέντη του, ότι τον Γενάρη θα έχει δοθεί λύση.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση έτοιμες λύσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις που απαιτείται η ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, η αγορά της Αγγλίας και της Ισπανίας θα είναι εκείνες που θα απασχολήσουν, κατά κύριο λόγο, τους «ερυθρόλευκους», ενώ θα αναζητηθούν παίκτες που θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Δηλαδή, να ΜΗΝ έχουν αγωνιστεί με τις ομάδες τους στο Champions League ή στο Europa League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα