Θέλεις Κριστιάνο Ρονάλντο; Με ένα δισεκατομμύριο είναι δικός σου…

Θα καεί στη φωτιά ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ή θα βάλει ένα τέλος στη μεταγραφολογία γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης όρισε το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για την πώληση του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Το ενδιαφέρον της Παρί Σν Ζερμέν και η προσφορά των 150 εκατομμυρίων που κατέθεσαν οι Γάλλοι την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, αναζωπύρωσαν για τα καλά την κουβέντα για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ρεάλ απέρριψε ασυζητητί την πρόταση των Παριζιάνων και λίγες μέρες αργότερα προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας το ποσό που θα ικανοποιούσε τις απαιτήσεις τους, ώστε να αποφασίσουν την παραχώρηση του διάσημου παίκτη.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε πως η τιμή πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα δισεκατομμύριο… ακατέβατα. Όσα δηλαδή προβλέπονται στη ρήτρα του συμβολαίου του, το οποίο έχει ισχύ για άλλα τρία χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

«Εάν η Παρί θέλει τον Ρονάλντο, είναι απλό. Πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, που είναι 1.000.000.000 ευρώ. Δεν υπάρχουν προφήτες στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε μέσα στο 2016. Έχει συμβόλαιο μαζί μας για άλλα τρία χρόνια» δήλωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», ο οποίος άφησε ένα «παράθυρο» για το μέλλον και δη μετά το 2016.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα