Θρήνος και θλίψη για τον χαμό του Στ. Ψάλτη

 

Το μεσημέρι της Παρασκευής (21/4) ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”, όπου νοσηλευόταν για περίπου ενάμιση μήνα. Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 66 ετών, αφήνοντας πίσω την όμορφη σύζυγό του Χριστίνα, την οποία είχε παντρευτεί το 2006.

Πολλοί έσπευσαν να κάνουν μία αφιέρωση στον αγαπημένο ηθοποιό, μέσω των social media, εκφράζοντας έτσι την θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό του.

“Πάντα άκουγα τις συμβουλές σου τεράστιε ηθοποιέ Στάθη Ψάλτη! Ακόμα και την τελευταία φορά που σε είδα, λίγες μέρες πριν! Θα τις θυμάμαι για πάντα, όπως κι εσένα! Καλό Παράδεισο!”, έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους. Από την πλευρά της, η Καίτη Φίνου δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι ο μεγάλος ηθοποιός δεν είναι πια κοντά μας: “Πως να γράψω αντίο… Καλή αντάμωση Στάθη μου… Η “Κουλάρα” σου…

Συντετριμμένος ο Σταμάτης Γαρδέλης σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού στο “Επιτέλους ΣΚ”, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση του για την απώλεια του καλού του φίλου: «Κάναμε πολύ στενή παρέα, ήμασταν κατά κάποιον τρόπο σαν οικογένεια. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ… Τον είχα δει τις προάλλες, είχα πάει στον Άγιο Σάββα και μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει πολλά πράγματα, είχε δύναμη, ήθελε να ζήσει. Έφυγε πολύ νέος, πολύ στεναχωρήθηκα. Εύχομαι κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, είχε πολλά να δώσει ακόμα ο Στάθης».

Να σημειωθεί ότι η κηδεία του 66χρονου ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (24/4) στις 15:00 από το Κοιμητήριο Ζωγράφου, δημοσία δαπάνη από το Δήμο Ζωγράφου.

8416010

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα