Κάλπες 12 ή 19 Ιουνίου “βλέπει” ο Λεβέντης

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και πρώρες κάλπες μέσα στο κατακαλόκαιρο “βλέπει” ο Βασίλης Λεβέντης. “Φοβάμαι ότι θα πάμε σε εκλογές”, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “ο Τσίπρας έκανε Πάσχα μόνο με τον Καμμένο σε μια φρεγάτα όπου δεν επετράπη ούτε σε μένα ούτε στον Μητσοτάκη να πάμε”.

Όπως είπε ο κ. Λεβέντης ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να δραπετεύσει μέσω των εκλογών, γνωρίζει ότι είναι δεύτερος, ανέφερε μάλιστα ότι οι εκλογές είναι πιθανό να γίνουν 12 ή 19 Ιουνίου. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν τότε. Ο Πρωθυπουργός δεν μιλάει με κανέναν, έχει κλειστεί στον κόσμο του είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε τα νέα μέτρα γκιλοτίνα λέγοντας ότι είναι καταστροφικά για τον λαό και την κοινωνία.

Σε ό,τι αφορά στον κίνδυνο του Grexit ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως ο κίνδυνος υπάρχει, είμαστε μια χώρα που έχει πτωχεύσει και ζει βάσει μνημονίων, όσο δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, ανέφερε, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν πρέπει να σκέφτεται κανείς το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Πρωθυπουργός που θα βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ θα πάει φυλακή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα