Καλά κρατεί η «κόντρα» Βράνιες-Σεμπά!

«Άθελά» τους, ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ένας της ΑΕΚ κινδυνεύουν με τιμωρία, λόγω συγκεκριμένης αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς. Ο λόγος για τον Σεμπά ντε Φρέιτας και τον Ογκνιέν Βράνιες.

Η αρχή έγινε όταν ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ πόσταρε ένα εξώφυλλο δίσκου ενός πασίγνωστου συγκροτήματος (Iron Maiden), χωρίς φυσικά να γνωρίζει την ευαισθησία της οικογένειας του Ολυμπιακού γύρω από τη Θύρα 7 και τα θύματά της.

Στη συνέχεια και στο ματς Κυπέλλου στο Φάληρο, ο Σεμπά κλότσησε εκτός φάσης έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με τον Βράνιες να συνεχίζει τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, μπερδεύοντας το γένος του Βραζιλιάνου παίκτη, με αποτέλεσμα να φαντάζει κοροϊδευτικό το μήνυμά του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταγγείλει το εκτός φάσης χτύπημα του «ερυθρόλευκου» παίκτη, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός σκέφτεται να απαντήσει με καταγγελία εις βάρος του Βόσνιου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, λόγω της κακής χρήσης των ελληνικών. Όλα αυτά μία εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να επιθυμούν την τιμωρία του αντίπαλου παίκτη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα