“Καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου Κουρουμπλή”

Πριν το επίσημο ΠΑΣΟΚ ασχοληθεί με τις δηλώσεις Κουρουμπλή και το κάλεσμα του υπουργού Ναυτιλίας για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μέτωπο κατά του νεοφιλελευθερισμού, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χτύπησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις κατά του υπουργού Ναυτιλίας, επί της ουσίας ο βουλευτής Αρκαδίας έστειλε ένα μήνυμα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ούτε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου είναι: «Ο κ. Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή και με τρεμάμενη φωνή μας είπε «συγκινημένος» ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί του έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ούτε ένα γράμμα..

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ένα γράμμα από την κόρη …

Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ Κ και τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη Ν.Δ. και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη όπως λέει ο κ. Κουρουμπλής στην πλειοψηφία της Βουλής, μην ψάχνει συνενόχους .

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές,

Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ. Κουρουμπλή κλπ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα