Κοντά στην απόκτηση του Άγκερ η Μπαρτσελόνα

Κοντά σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ, για την απόκτηση του Δανού κεντρικού αμυντικού, Ντανιέλ Άγκερ, βρίσκεται η ομάδα της Μπαρτσελόνα!

Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι, μετά τη συνεργασία που είχαν στην περίπτωση του Λουίς Σουάρες, αναμένεται να επεκταθούν και σε εκείνη του Ντανιέλ Άγκερ, ο οποίος θα κοστίσει στους Καταλανούς περί τα 15 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με αναφορές στην Ισπανία και την Αγγλία, ο Δανός έχει ήδη συμφωνήσει με τους «μπέμπηδες» και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων. Η Λίβερπουλ έχει ήδη ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της, με την απόκτηση του Κροάτη Ντέγιαν Λόβρεν, από την Σαουθάμπτον.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, έχει ζητήσει οπωσδήποτε έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, μετά την απόκτηση του Γάλλου Ζερεμί Ματιέ, από τη Βαλένθια, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει κενό στη συγκεκριμένη γραμμή. Μεγάλος υποστηρικτής του Ντανιέλ Άγκερ είναι ο αθλητικός διευθυντής της καταλανικής ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, ο οποίος έχει εκδηλώσει κατ’ επανάληψη το θαυμασμό του για τον Δανό στόπερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα