Με όρεξη, 3-0 τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός

Το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας στο Καραϊσκάκη με σκορ 3-0, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο σκορ με το αυτογκόλ του Αντελεγιέ, στο 22’. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 44’, από τον Ντουρμάζ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 54’, από τον Ντομίνγκεζ, ο οποίος παρουσιάστηκε γενικότερα με μεγάλα κέφια και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 63’, ο Μπενίτες σημάδεψε το δοκάρι και απώλεσε την ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Χρήστο Ακρίβο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν ο Διαμαντάκος για τους γηπεδούχους και οι Μπανούσης, Μέιτε για τους φιλοξενούμενους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μιλιβόγεβιτς, Αφελάι (68’ Μπουχαλάκης), Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ (57’ Μπενίτες), Κασάμι, Διαμαντάκος (55’ Μήτρογλου), Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μαζουάκου, Σαλίνο
ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελεγιέ, Μπανούσης (62’ Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Μάιρον (62’ Φαρούζ), Λαμπρόπουλος, Μέιτε, Περογαμβράκης (79’ Ροβίθης), Στάθης, Μακρής

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα