Μπαρτσελόνα για πάντα!

Τα σενάρια και η φημολογία των τελευταίων μηνών σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ ανήκουν, πλέον, στο παρελθόν, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει την Τετάρτη (5/7) την επέκταση του συμβολαίου του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Μετά από συζητήσεις που κράτησαν αρκετό διάστημα και κορυφώθηκαν τα τελευταία 24ωρα η διοίκηση επιβεβαίωσε την συμφωνία της με τον Μέσι για νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2021. Οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα μπουν τις προσεχείς ημέρες, άμα τη επιστροφή του παίκτη από το ταξίδι του μέλιτος.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από την Ισπανία στο συμβόλαιο του Μέσι θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης που θα φτάνει τα 300εκ. ευρώ (250 ήταν μέχρι σήμερα), για όποια ομάδα ενδεχομένως θελήσει να τον αποκτήσει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με τους Καταλανούς.

Ο Μέσι αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα από τα 13 του, όταν η οικογένειά του αποφάσισε να αφήσει το Ροζάριο ώστε ο μικρός Λιονέλ να ενταχθεί στη φημισμένη «Μασία». Στα 17 αυτά χρόνια κατάφερε να γράψει το όνομά του με «χρυσά γράμματτα» στην ιστιορία του συλλόγου, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου γενικότερα.

Μέχρι τώρα μετρά 30 τίτλους, μεταξύ των οποίων 4 Champions Leagueκ, 8 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ισπανίας, ενώ έχει αναδειχθεί 5 φορές κορυφαίος παίκτης του κόσμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα