«Μπλεξίματα» για εφτά ΠΑΕ της Super League

Ελλιπείς χαρακτηρίστηκαν οι φάκελοι αδειοδότησης έξι ομάδων της Super League, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα κινδυνεύει να μείνει εκτός play off αν δεν διευθετήσει άμεσα τις εκκρεμότητές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ελλιπείς ήταν οι φάκελοι των ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, Βέροιας, Πανθρακικού και Πλατανιά, ενώ ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινήσεις από τον Λεβαδειακό. Ο δε Πανιώνιος δεν μπήκε καν στον… κόπο να καταθέσει φάκελο και ως εκ τούτου, θα υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται.

Οι περιπτώσεις που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, είναι αυτές του ΠΑΣ Γιάννινα και του Εργοτέλη. Εφόσον ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αποτύχει να εξασφαλίσει την αδειοδότησή του, θα αποκλειστεί από τα Play off, αν βέβαια καταλάβει μία από τις θέσεις που δίνουν το «εισιτήριο» και τη θέση του θα πάρει ο αμέσως επόμενος στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο δε Εργοτέλης θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ο τρίτος που θα υποβιβαστεί στη Football League, μετά τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ, ενώ σε ανύποπτο χρόνο ακούστηκε η πρόταση να υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, ώστε να προχωρήσει στην εκκαθάριση των χρεών του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα