Νέα… ρύθμιση χρεών στον Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό μπορεί να μιλάνε για μεταγραφές και πλάνα για το μέλλον, αλλά πριν απ’ όλα αυτά, καλούνται να διευθετήσουν τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, οι οποίες κυνηγούν την ΠΑΕ σαν… φαντάσματα μίας άλλης εποχής!

Σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση του οικονομικού επιτελείου, τα έσοδα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν οι «πράσινοι», λόγω της κακής πορείας της ομάδας στους ομίλους του Europa League, αλλά και την πρόκριση του Αστέρα Τρίπολης, η οποία δεν ήταν στο… πρόγραμμα!

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση ξεκίνησε επαφές με πρώην παίκτες και προπονητές, προκειμένου να ρυθμίσει πάνω σε νέα βάση τις οφειλές της προς αυτούς. Οι πρώτες κινήσεις έγιναν προς τον Σεμπάστιαν Λέτο και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο χρόνος δεν πιέζει ιδιαίτερα τους «πράσινους», καθώς θα πρέπει να έχουν καλύψει όλες τις εκκρεμότητες τον Μάρτιο, οπότε θα κληθούν να καταθέσουν εκ νέου το φάκελο αδειοδότησης. Ωστόσο, στη φιλοσοφία των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι να διευθετούν το συντομότερο δυνατό αυτές τις υποθέσεις, ώστε να μην τρέχουν – και δεν φτάνουν – την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα