Νέο χτύπημα στα παράνομα «φρουτάκια»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει η Ελληνική Αστυνομία την μάχη κατά του παράνομου «τζόγου» σε ολόκληρη την επικράτεια. Η τελευταία επιτυχία των Αρχών σημειώθηκε χθες Δευτέρα (7/8) σε καφετέρια στην Καλαμάτα όπου συνελήφθησαν τρεις άνδρες για παράνομα «φρουτάκια» και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της Δευτέρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν 2 αλλοδαπούς (έναν υπήκοο Αλβανίας 43 ετών και έναν Σκοπιανό 51 ετών), καθώς και έναν 55χρονο Έλληνα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της τοπικής υποδιεύθυνσης πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο 43χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στον 51χρονο και στον 55χρονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα