Νίκησε 2-1 στην Κύπρο και βλέπει… Μουντιάλ η Εθνική

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη η Εθνική Ελλάδος που επικράτησε 2-1 της Κύπρου στη Λευκωσία και πέρασε δεύτερη στον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Σωτηρίου στο 18’, η ελληνική ομάδα κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να γυρίσει το παιχνίδι με τέρματα των Μήτρογλου (24’) και Τζιώλη (26’) και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που της επιτρέπει να ελπίζει ότι θα διεκδικήσει στα play offs ένα από τα εισιτήρια για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «Γαλανόλευκη» χρειάζεται τώρα νίκη επί του Γιβραλτάρ την προσεχή Τρίτη (10/10) ώστε να πάει στους 19 βαθμούς, ελπίζοντας ότι κάποιος από τους δεύτερους των υπόλοιπων ομίλων θα έχει χειρότερη βαθμολογική συγκομιδή.

ΚΥΠΡΟΣ (Ραν Μπεν Σιμόν): Παναγή, Δημητρίου, Κατελάρης, Λαΐφης, Αντωνιάδης (60′ Αλεξάνδρου), Αρτυματάς, Λαμπάν, Κάστανος (79′ Οικονομίδης), Κυριάκου, Μαργκάσα (86′ Μυτίδης), Σωτηρίου.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (69′ Ρέτσος), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης (75′ Δώνης), Σταφυλλίδης, Μάνταλος, Μήτρογλου (89′ Σάμαρης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα